For deg som vil ha støtte til kostholds- og livvstilsendring

Gjennom 10 uker får du støtte til å:

  • Bli bevisst ulike alternativer som finnes
  • Teste og finne ut hva som passer for deg
  • Bli trygg på rammene du velger
  • Ta små og store steg mot dine mål
  • Sikre at vanene både blir varige - og til å leve godt med over tid
  • Øve på å skeie ut med god samvittighet

Hva sier tidligere deltakere?

Historien bak


Det startet med at Beate ville være fin i kjole. Monika ville bli kvitt muffinsmagen og redusere betennelse i kroppen. Så fikk en nærstående påvist autoimmun tarmsykdom.

Vi har begge svart belte i endring. Kosthold og helse hadde vi bra styr på, tenkte vi! Men så kom kiloene snikende likevel. Om trenden skulle fortsette, ville vi neppe forbli spreke og sunne … Merkelig nok koblet vi ikke endringene til overgangsalderen, til tross for at hetetoktene hadde meldt seg og søvnen ikke var som før.

Derfor startet vi med kostholdet - og snart var både muffinsmagen historie og Beate fikk på seg kjolene igjen. Kostholdsendringen viste seg også å være gull verdt for å hjelpe den som var blitt syk tilbake på beina.

Vi har testet, erfart, trålt forskning og metodikk - og stadig måttet svare på spørsmålet: Hva er det dere gjør? Dere ser så godt ut! ... Og den som ble syk ble en solskinnshistorie for hvor raskt det er mulig å bli bedre.

Underveis oppdaget vi at overgangsalder var bakenforliggende årsak til at kroppene våre hadde endret seg: Det brakte inn en ny og viktig oppmerksomhet...

Er du klar for å sjekke hvordan kostholdsendring kan gjøre livet bedre? Og att på til få bestemme hva som passer for deg?

Med XLO Sunn og slank - Sterk og stødig får du tips og innsikt til å ta nyttige valg - på en måte som passer for deg. Og støtte til å gjennomføre og få på plass nye vaner du kan leve (bedre enn) bra med over tid.

OBS! Om du håper på absolutte sannheter, bombastiske råd og "one-size-fits-all", vil du bli skuffet. Fra oss får du snarere en meny av forslag du kan teste ut – for å finne hva som passer for deg.

Vi har gjort det så enkelt som mulig - med humor og glede. Bon appetit!

Gla' hilsen! 💃
Monika & Beate

BONUS til deg som blir med 

- sjekk hva du får med på kjøpet:

Kokebok

Over 50 oppskrifter. Frokost, lunsj og middag. Du kan laste ned umiddelbart etter kjøp av Sterk og stødig.

Verdi: 49,-

Daglig påfyll

Til sammen 90 e-poster i kursukene og ukene etterpå for bevisstgjøring og endringsstøtte. Historier, eksempler og forskning.

Verdi: 1.490,-

Oppfølging

Zoom-sending etter kurset: Hvordan går det? Vi følger opp - slik at du får svar om du har spørsmål eller ønsker litt ekstra støtte på veien videre.

Something went wrong. Try again.
This is a preview mode. Product purchase available only in published pages.

XLO Sunn og slank - Sterk og stødig

10 ukers program for kvinner midtveis i livet som ønsker bedre kosthold og livsstil for å ta vare på kropp, hode og energinivå.

1490.00 NOK

Hurra!

Du har tatt det første steget! Bare å glede seg! Sjekk reklamemappen/spam om du ikke straks får e-post fra oss! 

Om du ikke allerede har sikret deg gratis guide til kostholdsendring, kan du laste den ned her: